Upute za roditelje o dolasku u vrtić od 01.09.2020. godine

Poštovani roditelji/skrbnici,

djecu možete dovesti od 06.30-8.30 sati. Nakon 8.30 vrata će biti zaključana i neće biti moguće dijete ostaviti u vrtiću.

Po dijete možete doći od 14:30 -16:30 h, a u PO Izvor od 14:30-17 sati, osim ako niste drugačije dogovorili s vrtićem.

Dijete dovodite do ulaznih vrata zgrade vrtića gdje ćete ga predati odgojiteljici, u zgradu ne ulazite.

Nastojte doći malo ranije jer ćete zbog poštivanja uputa možda trebati malo pričekati. Ispred ulaza u zgradu svim se osobama savjetuje držati međusobni razmak (1,5 m) te je obavezno nositi maskice.

Pripremite sve što je djetetu potrebno za boravak u vrtiću: papuče, pidžamu, rezervnu odjeću (pelene) u ruksaku i sl. jer bez potrebnih stvari dijete neće moći ostati u vrtiću. Ruksak sa stvarima roditelj donosi i odnosi u petak. 

Roditelji su i dalje dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u vrtić, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete već se javljaju na e-mail adresu: emappoljak@www.dvmalisvijet.hr, te izabranom pedijatru radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u vrtić, te se trebaju također javiti na e-mail adresu: emappoljak@www.dvmalisvijet.hr, i izabranom pedijatru.

Molimo Vas da odgojiteljici koja preuzima dijete kažete izmjerenu temperaturu kako bi je ona zapisala u za to predviđenu listu.

Mole se roditelji da posebno obrate pozornost na sljedeće:

• da ne dolaze u pratnji djeteta ako sami imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.

• da ne dovode dijete u ustanovu ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu.

Ako djeca razviju simptome bolesti tijekom boravka u ustanovi, odgajateljice odmah

obavještavaju roditelje, koji u najkraćem roku trebaju doći po dijete.

UPUTE ZA POJEDINE OBJEKTE

Monte Zaro

Monte Zaro vrtić donje skupine– djecu dovodite kroz „ulaz od fontane“ i kroz dvorište idete do skupine u kojem će biti smješteno Vaše dijete.

Monte Zaro vrtić kat- djecu dovodite kod ulaza u vrtić sa strane „Zvjezdarnice“ .

Monte Zaro jaslice (sobe 1, 2 i 3)- djecu dovodite kroz ulaz (metalna vrata ograde) koji se nalazi u nastavku parkinga s lijeve strane, a prije ulaza za kuhinju. 

Veruda

Veruda prizemlje vrtić Iz dvorišta – pozvonite odgojiteljici na vrata skupine i pričekajte na vratima da odgojiteljica dođe i preuzme dijete.

Veruda prizemlje jaslice – Na ulazu u skupinu jaslica iz dvorišta dočekat će Vas odgojiteljica i preuzeti dijete.

Veruda kat – Na glavnom ulazu u zgradu pozvonite na vrata, odgojiteljica će preuzeti dijete i odvesti ga do skupine.

Mali Zeleni

S djecom ulazite u dvorište vrtića i dovodite dijete do ulaza. Na ulazu dijete preuzima odgojiteljica.

Izvor

Izvor jaslice kat-dijete dovodite tako da nakon glavnog ulaznog stepeništa skrenete lijevo gdje će Vas na srednjem ulazu u zgradu dočekati odgojiteljica i preuzeti dijete.

Izvor vrtić-sobe 4, 5, 6 – dijete dovodite na ulaz kod sobe 4  gdje će ga dočekati odgojiteljica i odvesti ga u njegovu sobu.

Sobe 7,8,9,10 – dijete dovodite na glavni ulaz kod sobe 9  gdje će ga dočekati odgojiteljica i odvesti ga u njegovu sobu.

Latica

Dijete dovodite do ulaza u zgradu gdje ćete ga predati odgojiteljici.

Ribice

Dijete dovodite do ulaznih vrata vrtića gdje ćete ga predati odgojiteljici.

Zvončići

Dijete dovodite do ulaznih vrata vrtića gdje ćete ga predati odgojiteljici.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, nazvati na broj telefona : 052/647-710.

Hvala Vam na strpljenju i razumijevanju!

Please follow and like us: