Objavljena Konačna lista reda prvenstva u dječje vrtiće u pedagoškoj 2023./2024. na području grada Pule

Povjerenstvo za upis djece u dječje vrtiće objavilo je u srijedu, 5. srpnja 2023. godine Listu reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj 2023./2024. godini po dobnim skupinama i objektima na području grada Pule.

Za narednu pedagošku godinu sva djeca koja su imala 10 ili više bodova dobila su svoje mjesto u vrtiću. Riječ je o ukupno 321 djece, odnosno 223 za jaslice i 97 za vrtić.

Temeljem kriterija da djeca koja do 1. travnja tekuće godine navrše četiri godine života imaju prednost pri upisu u dječje vrtiće kojima je osnivač jedinica lokalne samouprave i ukoliko nisu ostvarili 10 bodova, upisano je 6 djece.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2023./2024. po dobnim skupinama i objektima i pripadajući prilozi objavljeni su na oglasnim pločama dječjih vrtića, na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr), te službenim stranicama DV Pula (www.dvpula.hr), DV Mali svijet (www.dvmalisvijet.hr) i DV-SI Rin Tin Tin Pula-Pola (www.rintintin.hr).

Roditelji djece koja će biti upisana u dolje navedene vrtiće, bit će pozvani ili trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termine inicijalnih razgovora.

Roditelji čija su djeca primljena u Dječji vrtić Pula i Dječji vrtić Mali svijet na stranicama vrtića preuzet će upitnik za roditelje te ga ispunjenog donijeti u vrtić u zakazanom terminu zajedno s ostalom dokumentacijom.

Za djecu upisanu u Dječje vrtiće Pula, Mali svijet i Rin Tin Tin, roditelji će biti obaviješteni od strane vrtića u svezi obavljanja individualnih razgovora, a za djecu upisanu u dječje vrtiće drugih osnivača roditelji trebaju nazvati dječji vrtić kako bi dogovorili termin inicijalnih razgovora.

Lista reda prvenstva za upis djece u dječje vrtiće u pedagoškoj godini 2023/2024. nalazi se na poveznici ovdje.

Please follow and like us: