OBAVIJEST

Upute za roditelje o ulazu u vrtić od 01.06.2020. godine

Poštovani roditelji/skrbnici,

djecu možete dovesti od 06.30-8.30 sati. Nakon 8.30 vrata će biti zaključana i neće biti moguće dijete ostaviti u vrtiću.

 Po dijete možete doći od 14:30 -16:30 h, a u PO Izvor od 14:30-17 sati, osim ako niste drugačije dogovorili s vrtićem.

Dijete dovodite do ulaznih vrata zgrade vrtića gdje ćete ga predati odgojiteljici, u zgradu ne ulazite.

Nastojte doći malo ranije jer ćete zbog poštivanja uputa možda trebati malo pričekati. Ispred ulaza u zgradu svim se osobama savjetuje držati međusobni razmak (1,5 m).

Pripremite sve što je djetetu potrebno za boravak u vrtiću: papuče, pidžamu, rezervnu odjeću (pelene) u ruksaku i sl. jer bez potrebnih stvari dijete neće moći ostati u vrtiću. Ruksak sa stvarima roditelj donosi i odnosi u petak. Ruksak za sljedeći tjedan treba stajati 48 sati prije korištenja.  

Roditelji su i dalje dužni izmjeriti  tjelesnu  temperaturu  djetetu  svaki  dan prije dolaska  u  vrtić,  te  u  slučaju  povišene  tjelesne temperature  ne  smiju  dovoditi  dijete već se javljaju na e-mail adresu: jadranka.tomicic@www.dvmalisvijet.hr, te izabranom pedijatru radi odluke o testiranju i liječenju djeteta. Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u vrtić, te se trebaju također javiti na e-mail adresu: jadranka.tomicic@www.dvmalisvijet.hr, i izabranom pedijatru.

Molimo Vas da odgojiteljici koja preuzima dijete kažete izmjerenu temperaturu kako bi je ona zapisala u za to predviđenu listu.

Molimo Vas da pročitate Upute HZJZ od 20.svibnja 2020.g. koje možete pronaći na službenim stranicama HZJZ, kao i na našoj web stranici.

Mole se roditelji da posebno obrate pozornost na sljedeće:

 •da ne dolaze u pratnji djeteta ako sami imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura,  kašalj,  poteškoće  u  disanju,  poremećaj  osjeta  njuha  i  okusa),  ako  im  je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19.

•da ne dovode dijete u ustanovu ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19Djeca sa znakovima drugih zaraznih bolesti također ne dolaze u ustanovu.

Ako djeca razviju simptome bolesti tijekom boravka u ustanovi, odgajateljice odmah

obavještavaju roditelje, koji u najkraćem roku trebaju doći po dijete.

UPUTE ZA POJEDINE OBJEKTE

Monte Zaro

Monte Zaro vrtić donje skupine– djecu dovodite kroz „ulaz od fontane“ i kroz dvorište idete do skupine u kojem će biti smješteno Vaše dijete.

Monte Zaro vrtić kat- djecu dovodite kroz ulaz „zvjezdarnica“ .

Monte Zaro jaslice (sobe 1, 2 i 4)- djecu dovodite kroz ulaz (metalna vrata ograde) koji se nalazi u nastavku parkinga s lijeve strane, a prije ulaza za kuhinju. 

Veruda

Veruda prizemlje vrtić Pokucajte odgojiteljici na prozor skupine i pričekajte na vratima da odgojiteljica dođe i preuzme dijete.

Veruda prizemlje jasliceNa ulazu u skupinu jaslica iz dvorišta dočekat će Vas odgojiteljica i preuzeti dijete.

Veruda katNa glavnom ulazu u zgradu dočekat će Vas odgojiteljica te preuzeti dijete i  odvesti ga do skupine.

Mali Zeleni

S djecom ulazite u dvorište vrtića i dovodite dijete do ulaza. Na ulazu dijete preuzima odgojiteljica.

Izvor

Izvor jaslice kat-dijete dovodite tako da nakon glavnog ulaznog stepeništa skrenete lijevo gdje će Vas na ulazu u zgradu dočekati odgojiteljica i preuzeti dijete.

Izvor vrtić-dijete dovodite do ulaza u veliko dvorište sa stražnje strane vrtića, do kojeg dođete ulicom Pina Budicina do kućnog broja 20, te pješice prođete iza stambene zgrade u Budicinovoj ulici br. 20. a možete i pitati svoje dijete gdje izlaze kad idu na stadion ?.

Latica

Dijete dovodite do ulaza u zgradu gdje ćete ga predati odgojiteljici.

Ribice

Dijete dovodite do ulaznih vrata vrtića gdje ćete ga predati odgojiteljici.

Hvala Vam na strpljenju i razumijevanju!

Please follow and like us: