Igraonica ranog učenja engleskog jezika

Želja djece i roditelja za ranim učenjem engleskog jezika pokazuje se danas kao potreba zbog sve veće informatizacije, turističkog usmjerenja našeg kraja te učenja stranih jezika od prvog razreda osnovne škole. Iz toga proizlaze pojačani interes i potreba za ponudom programa ranog učenja engleskog jezika u skladu s djetetovim razvojnim potrebama na prirodan način kroz spontane igre i aktivnosti već u predškolskom programu.

Program se temelji na djetetovim lingvističko-kognitivnim i emocionalno-socijalnim sposobnostima te slijedi humanističko-razvojnu koncepciju.     Potiče se cjelokupni razvoj djeteta kroz oblikovanje materijalne i prostorne sredine prema mjeri djeteta, primjerenim sadržajima, metodama i oblicima rada.

Program uključuje Oxfordove materijale za rano učenje stranog jezika, brojne didaktičke materijale i multimedijalni pristup.

Program kraćeg učenja engleskog jezika odvija se jednom tjedno u poslijepodnevnim satima u prostoru jedne od skupina našeg dječjeg vrtića. Susreti traju 60 minuta, a vodi ih magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja s položenim B2 stupnjem engleskog jezika. Program se provodi u grupi od 11-ero djece u dobi od 4 do 7 godina.

Voditeljica i kontakt osoba:

Ana Donada, odgojiteljica

095 907 1061