Završni trening “Serve za budućnost”

Uspješni projekt „Serva za budućnost“ provodi se već četvrtu godinu zaredom s ciljem da se djeci vrtićke dobi kroz igru i druženje približi stolni tenis kao popularan sport, razviju opća i specifična znanja, vještine i sposobnosti te promovira aktivan stil života.

Ove godine u projekt su bile uključene četiri skupine iz DV „Mali svijet“ – Pačići, Zvončići, Latica i Izvor. Kroz šest mjeseci trajanja projekta, djeca su dva puta tjedno trenirala u dvorani Stolnoteniskog kluba „Pula“, te sudjelovala u izradi likovnih radova na temu stolnog tenisa.

Vrhunac ovog sportskog projekta održao se 16. svibnja u  dvorani „Mate Parlov“ gdje su skupine uključene u projekt demonstrirala svoja znanja kroz završni trening. Treningu su nazočili roditelji koji su, od milja zvane Pandiće, bodrili s tribina.

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.

Nagrada za uloženi trud i zalaganje stigla je u obliku poklona kojeg su treneri stolnoteniskog kluba „Pula“ , Bogdan Đekić i Vlado Milosavljević donjeli u vrtićke skupine.

Oduševljeni zbog posjete njihovih trenera i poklona koji su dobili obećali su im da će vježbati stolni tenis i u ljetnim mjesecima, dok su se neka djeca odmah po završetku projekta upisala  u stolnoteniski klub.

Please follow and like us: